Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szakítások meg ilyesmi

2010.04.16. 11:19

Na ez milyen... Tiszta Barátok közt, csak itt nem az derül ki, hogy mindenki mindenkinek a rokona vagy dug vele (a harmadik lehetőség, hogy mindkettő egyszerre igaz, de az csúúúúnya dolog), hanem az, hogy a CBS előásott valami 10 éves interjút, amiben a bolond Jenny McCarthy (aki most szakított Jim Carrey-vel) elmondta, hogy Seagal őt is zaklatta, a Száguldó erőd castingján. Brutális, mekkora szekrényeik vannak ezeknek odaát, és baszki, mindegyik teletömte csontvázzal. Tiger meg kinyitotta az ajtót. EPIC

***

Larry King 8-adszor válik. Ami kicsit pikáns talán, hogy lehet, hogy a sógornő keze vagy valamije van a dologban. Meg hogy időnként verekedtek a feleségével. Na, azt megnézném mondjuk, Larry King nem mai gyerek, és a hír úgy szól, hogy fight volt, tehát adott és kapott az öreg.

 

***

Paris Hilton is szakított. Vagy nem. De az a nő olyan érdekes egy valami magában is, hogy csak beteszem ide a dolgot. Twitteren azt mondja, nem szakítottak, de őszintén: nem totál mindegy, hogy hivatalosan együtt van-e valakivel egy olyan jelenség, mint Hilton kisasszony? Szerintem a világ általános törvényei abszolút értelmezhetetlenek vele kapcsolatban, csoda, hogy hat rá a gravitáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr551926380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása