DJ Flower (Voksán Virág)

2010.04.20. 14:38

No, hogy Voksán Virág jó csaj-e, abban a kérdésben nem foglalok állást, de a tag-et nem teszem ki. Hogy okos-e, abban igen: nem az. Ez eddig rendben van, hogy egy playmate nem észlény, azt megszoktuk. Hogy egy bukszára pumpált szájú ribanc, azt is. De valahogy nem tudom értelmezni egyelőre a DJ-séget. Elképzelni meg pláne nem akarom. És bizonyára csúsztatás, de mivel ezt a zenét hallgatom közben, úgy döntöttem, hogy be is teszem ide. Kontrasztnak, gonoszul.

A névválasztás viszont sajátos. Ha éppen a pornó világa felé kacsingatna a hölgy, akkor csak a DJ-t kéne lecserélni valamire, mittudomén, Jenny vagy ilyesmi, és máris kész az oda is remekül illő név. De hát ő DJ-nek áll. Ja és testőrökkel kísérteti magát még pisilni is. Hmm.. lehet, hogy rosszul hallotta a dolgot, és végül tényleg azt hiszi, ez ilyen discóban felvett pornócasting lesz?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr351936895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

férfilélek 2010.04.26. 14:19:13

Mekkora hülye műpicsa

travian97 (törölt) 2011.01.03. 15:38:20

Gyöynörű nő és ráadásul jó dj.
süti beállítások módosítása