Reggeli

2010.04.09. 07:07

Most az a nagy szám, hogy az RTL lecserélt valakiket valakikre a Reggeli c. műsorban. Lesz megint Lilu (OMG), lesz Mónika, de nem lesz Horváth Éva. És akkor mi van? Egyik sem az az akadémikus. Lilutól hadd idézzek, érdemtelenül hosszú lesz, de minden benne van:

Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli műsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi időt is távol tölteni tőle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézők és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket

Amúgy arra emlékszik még valaki, amikor Lilu meg a többi észlény a Viva felvételein anyjukba küldte el a -- most annyira várt -- nézőket? Attagirl.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr311906328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása