Molnár Anikó, aki pihenni meg anticelebkedni ment Amerikába, előjött egy Eddie Murphys sztorival. Ilyent szól (a borsonline-on, az se akármi mondjuk):

Három hétig tartott a boldogság, aztán megjelentek az első cikkek: Molnár Anikó eltűnt, búcsúlevelet hagyott, Dubaiban látták, kitoloncolják, munkát keres és így tovább – magyarázta a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén az egykori Nagy Ő. – Emellett a családomat, a barátaimat, a munkatársaimat zaklatni kezdték, s ez megkeserítette a maradék időmet. A gyógyszereket sem tudtam elhagyni

Szerintem meg éppen hogy elgurultak azok a gyógyszerek. She's confused. De van tovább is:

Sokat beszélgettem Eddie-vel, rengeteget viccelődtünk, dicsérte a szemem, a szám, a kezem, a lábam. Két nappal később telefonált az asszisztens, hogy este menjünk fel mozizni, Eddie is otthon lesz. Nem akartam kellemetlen helyzetet, így nemet mondtam.

Na? Az hagyján, hogy egy pillanat alatt csinált Eddie Murphyből egy Fekete Pákót, "feka, feka, talán nem tűnik fel senkinek", gondolhatta. De ez az egész sztori olyan balfasz. És ha valóban meg akarta döngetni őt az Eddie, akkor vajon honnan csipegetett össze annyi erkölcsmorzsát, hogy nemet mondjon? Is it just me, vagy ez a nő eddig tényleg abból élt, hogy hírességek megdugják, kevésbé híresek meg megpróbálják? Eddie azért nagyobbat szólt volna, mint Bochkor Gábor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr121978194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása