Szerintem egész jó film volt a Wanted, és játszott benne Angelina Jolie. Elspoilerezem, hogy aztán meghalt a végén (de hogy, körlövés!), de folytatás kell, úgyhogy... és itt jön az, amit nem értek. Jó, hogy most ez a Twilight ilyen kurva menő a tinik közt (azért az IMDb-s pontszáma sokat elárul a valódi értékről), de könyörgök: ez a csaj messze a leggyengébb benne. Sose felejtem el a pillanatot, amikor rázza a fejét (a tagadás állapotában van pszichológiailag), de úgy néz ki, mint akit elkapott valami laza seizure, és közben dadog. És hát azért messze nem az a topkategória, ami Jolie sokáig volt. Legközelebb ki lesz? Paris Hilton?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr531952466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.04.26. 19:46:30

rosszul vagyok tőle, ő a női Steven Seagal mimikailag!!!!

2010.04.26. 21:20:18

Nem akarom a postot fikazni, de muszaj.
tenyleg a twilight alapjan iteled meg? Ez olyan mintha Natalie Portmant leszolnad a star wars miatt. Ami amiatt jogos is lenne, de azert ugye az ott nyujtott alakitasanal messze jobbat is tud.
Ez igaz KSre is, bar az Adventureland-ben (ami szerintem nagy film) eleg zavaro volt, hogy minden helyzetet hajturkalassal oldott meg:)

Uffos 2010.05.06. 08:56:55

@Shermes Hollock: Akkor ezzel mit is cáfolsz? A poszt szerint a Twilight-ban szar volt, te meg mondtál még egy filmet, amiben szintén - ebből következik, hogy ne ítéljünk elhamarkodottan...? :)
süti beállítások módosítása