Nem mintha érdekelne, de csak megemlítem már, hogy a nagy rinyálásban azt a kurva honlapot frissítse már valaki, könyörgök, mert a pofám leszakad.

***

Seagal mester tovább száguld. Mindig volt ebben a fickóban valami papos.

***

A magyar bulvárlapokban több helyen is tudni vélik, hogy Angelina és Brad végre összeházasodtak (miután ötvenszer vélték tudni eddig, hogy szakítottak), de én felhívtam őket, és úgy néz ki, kacsa a dolog.

***

Liptai Claudia: libegőzik, sír, visszatér, nem tér vissza, meggyilkolta, szerette, takargatta, nem szerette, védte, óvta, mosta-öblítette-szárította. Kb. ennyi a napi termés róla, hivatalosan. Epic fail.

***

Rubint Réka fotóival visszaélnek! Sőt Norbit nemtelen támadások érték! (Értsd: hivatalosan kiderült, hogy úgy kúrja át a népet a szarjaival, ahogy kell.) Személyiségi jogok, meg ilyesmiket emleget a Réka. Hű.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr511942562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása