Elkezdene pittyegni a faxom, az Oscarral verném szét szerintem. A fasz férjem meg mindenféle hülye tyúkok miatt (az első egy náci pornós, ez most egy sztriptíztáncos, Melissa Smith) ahelyett, hogy ünnepelt színésznő lennék, mindenki sajnálkozik, meg ilyen szánalmas rejtőzködős költözéseket kell végrehajtanom... És akkor írnak még, hogy bocs, véletlenül bukkantam rá Jesse farkára, és ha már ott volt, nem kérdeztem, hogy nem vagy te véletlenül nős, nem én. Úgyhogy bocs. Komolyan, mi van a fejében annak, aki ilyen leveleket ír a megcsalt nőnek?

"I felt I needed to reach out to you and tell you how deeply sorry I am for everything that you've been through. And I know nothing I can say in this letter is going to make the pain of my actions go away."

"I am sorry for any hurt or pain that I have caused you. My actions of engaging with a married man are unforgivable. I never meant you any harm. I compromised my beliefs on several occasions and as a result will never forgive myself."

"Please contact me if you wish to discuss on the phone or in person."

És odaírja a végére, hogy személyesen is rendelkezésére áll. WTF

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr551953743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása