Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Michelle McGee odateszi

2010.04.14. 14:40

A hölgyről tudni kell, hogy Jesse vele kezdte Sandra Bullock megcsalását, vagyis ő indította el a sort. Azt, hogy kivel csalta meg valójában először a feleségét Jesse, szerintem maga sem tudja. Na szóval most ez a csaj előjött a saját sztorijával. Miszerint: szeretne bocsánatot kérni Sandrától. Báz, ez keményen kezdődik. Folytatja azzal, hogy nem tudta, hogy együtt vannak. Nyilván, én innen simán tudom, kb. ki kivel mikor kettyint, ő meg nem tudta, hogy a broki tulajdonosa, amit az imént ápolt, valójában együtt él egy nővel -- aki éppen véletlenül nem is annyira ismeretlen, Oscart kap meg ilyesmi. Na, a bocsánatkérés után ez már egy komolyabb szint, de trust me, tud ennél komolyabbat is a nő. Azt mondja, hogy micsoda borzasztó renomégyilkosság az a buta fotó. A kis semmiség, amire utal, azok ilyen náci témájú fehér felsőbbrendűségi viccelődések. Milyen viágban élünk, hogy ez a néhány semmiség elég ahhoz, hogy az emberről mindenfélét gondoljanak? Shit... A WP (szerinte nem White Power, hanem Wet Pussy) tetkóról, meg a horogkeresztes pókot ábrázolóról persze nem mondta, hogy silly tattoo, mit kell ítélkezni ilyen botlások miatt. Na mindegy, azért ettől függetlenül Jesse marad az élen a baromversenyben, de a csaj erősen lohol a nyomában. GG.

 

 Azért ha ez a nő megöregszik, bőre kicsit megereszkedik (már ha addig nem esik áldozatául valami radikális feketének)... Boy, you don't wanna see that. Mint amikor ilyen elrejtett híresembereket kell keresni egy képen, olyan lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr291920388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása