Legalja

2010.05.12. 20:38

Hát ha ez így igaz (és miért ne lenne), akkor a tv2-nek sikerült valami egészen újat, undorítót behoznia a magyar tévézés amúgy is elég menzajellegű ízvilágába. Már nem is emlékszem, hogy Frei Tamás volt-e a tv2-n, vagy máshol hazudta ki a szemünket, de nagyjából, úgy nézem, ide való. Bár ennél a húzásnál az is messze kulturáltabb, európaibb médiaszar volt. Én mindenesetre inkább leveszem az epliszönös videót is innen, mert a végén ott van ez a bácsi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr281998255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uffos 2010.05.13. 10:52:57

Ez konkrétan a LEGGUSZTUSTALANABB dolog, amiről valaha hallottam média-ügyben. :( Eddig nagyon bírtam Eszenyit meg Presszert, de most hatalmasat csalódok mindkettőjükben, ha folytatják ezt a műsort - annyit egész egyszerűen nem lehet keresni vele, hogy ezek után tükörbe tudjanak nézni, ha maradnak...
süti beállítások módosítása