Hétvégi vegyes

2010.04.26. 07:29

Hát először is: tegnap hetven éves lett Al Pacino. Live long and prosper, Don Corleone.

 ***

Larry King válási ügye egyre keményebb. Most úgy néz ki, konkrétan nem fognak elválni, de az egész úgy kezdődött, hogy a csaj a gyerekek edzőjére hegyezte a fogát (ha valakinek a kertésszeldugós pornóforgatókönyvek jutnak eszébe, nincs egyedül). Ez a dolog jól is működött volna, mert az öreg Larry is szerette ide-oda kalandoztatni a harcost, de a csaj gyereket akart végül az izmos kertésztől edzőtől, és ez már soknak bizonyult. Azt azért nem tudom, hogy egy ilyen háttérsztori után a Larry King Live c. komoly műsor hogyan marad az, ami. És a faszi háromszáz éves kb. Nem rossz.

***

A hétvége egyik legérdekesebb bulvárhíre természetesen az, hogy a Fidesz megnyerte a választásokat, csúnyán. Na aztán!

***

Ez a nő ilyen: csinos, semmitmondó. Ha a neten való jelenlétét is megnézzük kicsit, még az üresfejű sznob jelző sem tűnik erősnek. Nem a szerelmem.

 Dear Lord, a hóna alatt gyanús folt van. Ciki.

A bejegyzés trackback címe:

https://bulbar.blog.hu/api/trackback/id/tr431951785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása